+36 (70) 709 1577

Ingatlanvásárlás titka

Ingatlanvásárlás titka

A saját otthon megvásárlása életünkben, talán az egyik legnagyobb kiadás és talán a legfontosabb döntések meghozatala. Persze a legjobb megoldás az lehetne, hogy egy-két napot eltölthessünk az ingatlanban, azonban ez nem megoldható, így marad a hosszabb, alaposabb mérlegelés. Ilyenkor, sok kérdés felmerül a lakásvásárlók fejében?

pl: Valóban megfelel-e funkcionálisan azoknak az elvárásoknak, amelyeket keresünk? 

Ha mégsem, akkor, milyen átalakításra lesz szükségünk? 

Fontos, hogy kérdezzünk rá az ingatlan műszaki állapotára, a villany- és vízvezetékek, fűtésrendszer, nyílászárók korára, hisz ezek felújítása, kicserélésre nagy költséggel járhat, ha nekünk kell elvégeztetni. 

Igénybe vehetünk, ha nem vagyunk hozzáértők, pl. műszaki szakértőt, belsőépítészt, lakberendező szakembert, aki sokat segíthet a projekt beindításában. Ha új építésű ingatlant vásárolunk, tudjuk meg pontosan, hogy milyen garanciák érvényesek az átadás után előforduló hibákra, hiányosságokra.

És, amit még fontosnak tartok az ingatlan vásárlás során, hogy megismerjem ügyfeleim igényeit, és csak olyan ingatlanokat nézzünk meg, ami megfelel elvárásainak. 

Figyeljék magukban az érzést, hogy eltudják-e képzelni otthonuknak az ingatlant és annak környezetét. 

Szakszerű segítséggel az ingatlanváltás stresszmentes, izgalmas és örömteli élménnyé is válhat. 

Ha bizonytalan vagy, hogy hol szeretnél vásárolni, milyen a jó környék, vagy alkalmi vételt szeretnél befektetésnek? Keress bizalommal és segítek, találjuk meg együtt álmaid otthonát!

Ha mellettem döntesz, nálam, Te leszel az első!

Érd: +3670/709-157


  Hasznos információk   Babett Ingatlanstúdió

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.